Control Bombetes / Làmpades

Publicat per Marc el

En aquesta entrada parlarem de com controlar Bombetes / Làmpades WIFI per veu.

Aquestes bombetes també els podem controlar amb la mateixa app SmartLife, entre d’altres marques. I, al ser compatibles amb Google Home, les podem controlar per veu.

Aquestes bombetes les podem connectar en un punt de llum que sempre tingui corrent i mitjançant la veu, la podem activar o desactivar quan nosaltres ho desitgem. Funcionen amb xarxes WIFI de 2,4GHz.

També les podem controlar amb l’app SmartLife i programar l’encesa.

Aquestes bombetes WIFI les podeu trobar aquí.

Instal·lem l’App SmartLife , ens registrem amb mail i password. Aquest l’utilitzarem per registrar-nos més endavant al servei de Google Home.

Seguim les instruccions de l’App per “descobrir” la bombeta. Li posem el nom amb el que el voldrem “cridar” per veu. P.exemple: “Luz 1” .

Un cop emparellat, provem de controlar la bombeta des de l’App SmartLife

Si funciona, ara anem a configurar Google Home. Anem a la App Google Home, a Configurar o añadir i Configurar dispositivo, per tal de poder controlar-la per veu:

Busquem en aquest cas el servei Smart Life i ens registrem amb el mail i password que hem utilitzat al registrar-nos a l’Aplicació Smart Life i ja tindrem vinculat el compte:

Ara ja podrem provar der dir al Google Home: “Ok Google”“Encender” ” Luz1″

Recordeu que també es poden crear rutines per cridar una serie d’accions que volguem que passin a la vegada, o bé per cridar una acció amb un/s altre/s nom/s.

Podeu trobar el post on parlem de les rutines, aquí


0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *